föddes en lördag mamma kallar mig för discotjej

idag var det en bra dag, hoppas det blir det imorgon också. då ska jag dansa till discomusik och försöka komma ihåg alla steg. nu ska jag sova, efter en dag med en fotbollsmatch (vi vann med 1-0!) och konståkningsträning är jag lite halvft död. eller ialla fall i nöd av sömn.

nattinatti


ÄppelPäppelPirum



moahahahaha, äppelkaka med massa kanel!
tack mamma för att du är så bra på att baka.




match

om en havltimme är det samling på IP . sen blir det match mot hedesunda(?) och då blir det kick ass!!

ses

there is no end

tjohooo!
idag har vi haft skolfoto!det var lite läskigt men ganska kul. vi fick inte se gruppfotot men jag hoppas det blev bra!
efter skolan gick jag och anna ner på stan ett tag och åt glass/milkshake.
när jag kom hem blev det maaaaat och bloggar.
nu ska jag nog kolla p film och mysa . (som förövrigt är en av mina favoritsysslor) eller kanske att jag kollar ett par till bloggar först.. vemvet, vi får se

nu ska jag rusa

hade

smörnäs, scones, träning

heeeey!
i förrgår var det myys med klassen i smörnäs ;D vi grillade, paddlade kanot, åt godis och pratade en massa. vissa av oss badade också :O en jättebra start på skolveckan! på kvällen var det träning som vanligt (fotboll), det gick piss för mig och jag tror de flesta i laget var rätt tötta efter helgen. nicke var inte där så det blev monaträning - ganska soft.

idag var det skola som vanligt. på hemkunskapen bakade vi scones . mums   karro, joss och jag gjorde hjärtan, väldigt snügga - och goda blev dom också! efter skolan blev det en sväng ner till ginaT som hade nyöppning iförrgår. en liten titt inne på 9G blev det också.

nu ska jag laga mat och senare är det ishallen som kallar. konståkning <3

puss

bandetutannamn

jag och alexander bildar band! jag på gitarr och han på elgitarr. vi ska sjunga också.. vi repade idag, det gick inte så bra. men snart så står vi där på scenen och rockar skiten ur sverige!

why don't you love me?

det blev inget jeansinköp i förrgår, det blev igår istället. ett par bikbokjeans, helt vanliga, enkla, blåa, stuprör. jag var inne på jc först och kikade, men alla jeans som fanns i min storlek hade en massa konstiga tvättar, och det är inte min favorit! kollade runt på rean litegranna men det var jätteutplockat och trökigt. dock köpte jag en svart hoodtröja på intersport ;D även den var ganska enkel.
på kvällen var det fotbollsträning men bästaste tjejorna i stan.
idag var det skola. gympan var helgrym - tjejerna ägde ut killarna i spökboll! första gången på ett år tror jag ;D på engelskan fick vi lära oss gymnasiets gramatik, och jag blev helpaff när jag fick veta vad man lär sig på gymnasiet! pretty lätty (;
tråkig nyhet: hannes ska sluta på skolan! min bästavän lämnar oss och drar till nån skitskola. bajs
nu ska jag kolla in R's blogg ;D gördet ni också vettja!

puss

skolstart och jeansinköp

nu sitter jag här och slöar efter en ganska dryg skoldag. känner mig inte så pepp inför imorgon kan man lungt säga, men det är bara att kämpa på. ojj, detdär lät hemskt, men just nu känns det riktigt segt. (+ att hannes påstår att våran kvinnliga SO-lärare har musch)
jag har också lyckats slösa en massa pengar på bussbiljett! trodde att jag hade tappat bort mitt busskort, men icke sa nicke.
 jag skulle leta efter mitt lepsyl när jag hade kommit hem från skolan, men inte hittade jag lepsylet? nejnej, jag hittade busskortet ;D  bra det iaf..
så nu sitter jag här och firar med snabbkaffe och mormors hembakta bullar. mums
nu ska jag plocka ut diskmaskinen och sen blir det köpis med mamma. (jeans inköp)
kanske att jag hinner med att titta på filminspelningen från måndagens konståkningsträning.

puss

snabb uppdatering

regn och rusk idag. tråkigt! men montana och jag hade det mysigt iallafall. film, glass och bullar.
sen blev det middag och min sötfarfar var här ;D hinner inte blogga mer nu!

hörs


fotbollfotbollfotboll

jag och min kusin har spelat fotbollsmatch med både händer och fötter. han vann med 8-2, men jag är rätt nöjd ändå ;D
om tre minuter kommer våra gäster hit, då ska vi ha det trevligt och äta lax.

idag har jag och älsklingstjejorna spelat fotbollsmatch mot storvik. igentligen ägde vi ut dom, men på något konstigt vis vann dom tillslut men 2-1. domaren sög och tjejerna vi spelade emot var typ de kaxigaste vi någonsin mött.

       
lite bilder från ljp-cupen

jag känner mig som en frusen nattmacka

idag har jag tränat konståkning, och det var jättekul! jag tror ingen fattar någonting om jag skulle förklara vad vi gjorde. så därför skippar vi den delen :D
 efter träningen blev det flingor-mjölk-banan mellis och tv. vid halv sju hade gatan gatufest :D vi satt i ett garage och mööööös vid värmeljus och filtar. det blev ganska kallt, så nu är jag som en is om tårna . kanske att värmepåsen åker in i micron och sen ner i min säng ? jo, så blir det nog.
 kräftor, grannar och skratt.   myyyys

jag vet att dethär inlägget suger, men jag är faktiskt jättetrött! (och jättekall om föttena)

imorgon blir det fotbollsmatch med bästa tjejorna i stan. vi möter storvik, så det är bäst att vi vinner stort! hahahaha .'D samling 09:30, så det gäller att man är morgonpigg! pepppepp .

nattinatti. sov sött


var är sommaren?

tjabbatjenahallå ;'D
igår eftermiddag cyklade M och jag till köpis och shoppade. eller.. det var meningen att vi skulle shoppa, fast det ända jag kom hem med var marabou choklad och ett linne för 29 spänn. bild kommer sen .
 när vi väl hade kommit fram drabbades jag av shoppingfeber. hemskt. men for real fick jag jätteont i huvudet och det svartnades för ögonen. riktigt läskigt, men efter en loka och lite vila kunde vi shoppa vidare.
när jag kom hem blev det värre igen och då hade jag 38.3 i feber . skit. lånade film av grannen och åt glass. mys
imorse kändes det inte heller toppen, så jag kunde inte gå på träningen /: 
efter många timmars vila har febern försvunnit och mitt huvud börjar bli normalt igen ;D sköönt

hur mår ni ?

imorgon efter träningen ska jag träffa V. han har hockeyläger och jag har konståkningsträning i valbo ishall.

ses


..

vafan, jag lägger ner veckans frulle . ibland är jag bara för dum,. punkt slut

grattis så in i gatan

Dagen till ära känner jag faktiskt två personer som fyller år! Mathilda och Andreas, mina härliga grannar :D extra grattis till dom! Som grädde på moset har jag namnsdag, KLARA . grattis till mig också  moahahah :'D 

aja, idag blir det konståkningsträning i valbo och sen kanske moo och jag åker till köpis en sväng.
känner verkligen för att köpa nya kläder. min garderob är ganska tom. + att jag skulle behöva köpa en svart body om jag ska börja på ballet. hittade en ganska billig på hm, och sen har ju gina tricot ganska billiga dom också. men är det nån som har sett nåt bättre är det bara att skriva en kommentar :D

vad ska ni göra idag ?

puss

mååååååååååån - dag

     


Kladdkaka, klippning, fotbollsträning och dator.
varför är jag så kass på att komma på grejer att göra? jag måste rycka upp mig, skärpa till mig.
imorgon blir det konståkningsträning, moa och förhoppningsvis valbo köpcentrum. superrea på gina tricot, så nu är det dit och fynda som gäller. hm och bikbok blir nog också en del av resan.

jag har tänkt på en grej, måndagmåndagmåndag. varför heter det måndag? det måste ha nånting med månen att göra.

nu ska jag äta kladdis


puss från en trött tjej

prima ballerina



       

linne JC
kjol H&M
skärp Saddler
örhängen H&M
dansskor Anniel


.

det är över. jag klarade det. maten var god, sällskapet tyst. ungefär så skulle jag förklara kvällens middag.

enkelt

regnregnregn

tjabba :D
nu har jag precis ätit en jättegod sommarmiddag. lax, potatis och sås stog på menyn. våra vänner från Luxenburg har kommit till oss och stannar tills onsdag. imorgon var det tänkt att alla förutom jag skulle åka till nån trädgård i ockelbo och kolla på blommor, men som det ser ut nu är vädret för dåligt. regn och rusk har det varit idag. hoppas på sooooooool till imorgon :D
 konståkningslägret idag gick skapligt. jag är i ständig kamp med att försöka hålla ögonen öppna, det är verkligen jobbigt på lägret. menmen, man ska inte klaga - det är ju trots allt jag som valt det själv.

i förrgår sov jag hos sötR och vi hade jättemys. fettade med chips, muffins, läsk, popcorn och godis. tittade på film, checkade bloggar, dansade, hade modevisning för en tegelvägg och skrattade en hel del. vaknade på en jättestor madrass av att ljuset strimmlade igenom gardinen. efter frukosten var det tradera-letning, mycket bra sida detdär! R visade ett par knallrosa shorts hon har budat 6kr (+11kr frakt) på, som nu inte vill ha. så om det är nån som skulle villja vara söt och buda över så gör det för rebas skull :D

nu ska jag gå och vara social. hare bäst

igårkvällhadejagdethärpåmig








hallonmjölk

du behöver:
hallon (det är bäst med färska)
mjölk
kellogs K special (flingor)
skål
sked

såhär gör du:
1. ta fram en skål
2. häll flingorna i skålen
3. häll på hallonen
4. häll på mjölken
5. ÄT!

kom ihåg att det blir godast om man äter ute!

för länge, länge sen..

nu kommer lite uppdatering från senaste veckorna ;D
20/7 åkte familjen på släktmiddag i mora för att fira min morbrors födelsedag. mysmys och mina sötkusiner var där :D vi klädde ut oss till prinsessor och dansade till RadioSiljan.
21/7 bilfärden går vidare upp till stugan i fjällen. på eftermiddagen fikade och fiskade vi - och som vanligt var fiskelyckan inte den bästa. vi fick o.oo fiskar.
vi är i stugan och myser tills den
25/7 då åker jag till ljusdal på fotbollscup medan mamma, pappa och GG åker hem. spelar match mot ljusdal och vinner med 3-0 gör vi ju såklart också! har jättemysigt med tjejorna. äter godis och går barfota. somnar alderles försent gör vi också. <3
26/7 cupen fortsätter och vi förlorar första matchen mot mohed med 1-4. andra metchen mot korskrogen vinner vi med 2-1 och sista matchen mot järvsö spelar vi oavgjort i. 0-0
27/7 YES! vi är i semifinal mot järvsö. vinner även den matchen som jag tror slutade 1-0 till oss. kommer därmed till final som vi spelar mot mohed. i fulltid blir det 1-1. oavgjort = straffar. min tränare tvingar mig att ta första straffen. mål. vi sätter 4 i mål. dom sätter två. på deras tredje försök går den utanför. VI VINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vi vann hela cupen och hoppade runt som galningar! :D:D:D:D:D:D
på kvällen flyttar jag in hos min kusin í valbo. mamma och pappa åker till jokkmokk och GG stannar hemma.
28/7 konståkningsläger i valbo.
29/7 konståkningsläger i valbo. är med REBA på kvällen
30/7 konståkningsläger i valbo. åker hem på kvällen. mamma och pappa kommer hem
31/7 konståkningsläger i valbo.
1/8  konståkningsläger i valbo. på kvällen åker vi till våra kompisar i furuvik. åker båt, äter, spelar kort, kollar på film och har kottkrig. mys
 IDAG

jag och REBA cyklar till loppis, biståndsgruppen och staden. R köpte en supersnygg kavaj och godis, såklart ;) ikväll blir det mys, godis och sovning in the solander house. (;

frukostfreak

tjaooooo :D
eftersom att jag har blivit lite av ett frukostfreak (sitter och tänker ut massa goda frukostar hela tiden) har jag bestämt mig för att anordna veckans frulle här på bloggen!
varje vecka kommer ett nytt smarrigt frukostrecept visas i kategorin veckans frulle som ni sen kan testa göra :D  om det är nån som vet nåt bra recept kommer det såklart läggas ut! så det är bara att skicka in era favoriter ;D

lycka till!

RSS 2.0