hjälp mig ragga!

tjabba coolingar!
ojojoj vad jag är trött nu! jag och Jenkaa var uppe till fyra i natt och nu börjar jag känna att jag kommer gå och lägga mig betydligt tidigare ikväll! vi vaknade tolv och åt frukost, sen åkte J hem och jag svängde förbi min farfar för hämta lite pärlor och knappar som jag ska pyssla med (; blev ett snabt besök för att sen åka hem och äta, byta om och träna med mamma - KLICK och planen sprack! himlen öppnade sig och det började spöregna. synd faktiskt för jag var ganska trött på att sitta still och behövde träna men det spöregnade verkligen. som tröst spelade jag och mamma på GENI och jag vann (!!!!) 
nu sitter jag här och försöker ragga läsare till min blogg och det är inte det lättaste så guys : glöm inte bort att berätta för alla ni känner om min blogg ;D
och btw tack för alla fina kommentarer! fortsätt så!



kallskinka

jamen hallå igen ;)
nu sitter jag här med min bästaste bästa kompis Jenkaa ! har varit med henne nästan halva dagen och  vi har spelat fotboll, gjort pärlplatta, plockat smultron och hoppat ministudsmatta. nu blev det också klart att hon ska sova här i natt :D
jag har fått en fråga från en läsare som jag tänkte svara på
- vad kallas din stil?
- jag vet inte riktigt vad min stil" kallas så jag kan nog inte svara på den frågan riktigt. jag skulle nog kalla den varierad. jag tar på mig kläder som speglar hur jag känner mig just den dagen. :)
det är jättekul om ni ställer fler frågor eller berättar hur ni tycker att jag skulle kunna förbättra min blogg!

sommarsaker

Hej !
förlåt för att jag inte har bloggat på typ två dagar, men jag har haft fullt upp och datan har i stort sett varit upptagen 24-7. min brorsa har kommit hem från jobbet i helgen och därför har jag tillåtit han att ha datan. im so nice ;) förövrigt har jag och mamma varit på valbo köpis i förrgår och shoppat lite sommarsaker ( min mamma är bäst ) som jag skrev i "ett kort litet meddelande", och nu tänkte jag visa vad jag inkasserade till min garderob. köpte även en tee från H&M men den är inte med på bild.


kjol gina tricot , det fanns inte min storlek så jag köpte storlek 42 och sydde in den .:D
linne gina tricot
skor wedins
halsband gina tricot



örhängen gina tricot
halsband gina tricot

igår var jag ock mamma på IKEA och kollade lite, funderar på att göra om mitt rum så jag letade lite inspiration och såklart hittade jag någonting jag ville ha! vem går på IKEA utan att köpa nåt? - inte jag iallafall
hittade ett "träd" att hänga smyken i och en blomma för 5 :-  ett riktigt kap! haha jag döpte blomman .



ett kort litet meddelande

hallåjsan
idag har jag varit på valbo köpcentrum med mamma och shoppat lite nödvändiga sommarsaker. mycket nöjd med inköpen ( bilder kommer senare )
jag har förövrigt städat lite lätt och letat efter grejer i mammas och pappas garderob. hittade tre skärp och ett av dom använder jag som armband - finfint sörru!

bloggar mer imorgon, min käre bror som äntligen kom hem idag har datafeber
 ses

this or that?


men hallå people, vilka ska jag välja?!
HJÄLP!

dagbok vs. blogg

Godmorgon
när jag var typ 5-6 år började jag med att skriva dagbok. för några månader sen började jag med det igen, och har fortsatt med att skriva dagbok tills när jag startade blogga. funderade lite på detdära igår, och då läste jag vad jag hade skrivit när jag var liten, kanske jag var fem år?
citat:
- idag så ha ja jot fingerdocka åk lekt godnat
- ida så ha ja g åkt skidor på en plan och lekt med magnus dognatt
jag måste bara skriva klaras egna ordlista som liten :

tjära = kära
sluga = fluga
sula = fula
sängelset = fängelset
hjette = jätte
pandkakor = pankakor
britni sbers = britney spears
sgorlan = skolan
har jättemånga fler ord, men det kanske kommer sen.



vad tycker ni? dagbok vs. blogg?

bloggar mer sen hörrni :)


red & black attack



tjohopp kompisar :D
idag har jag bara tagit det lungt och kollat igenom min garderob litegranna.
den skulle verkligen behöva uppdateras!
hittade denna ´red&black attack outfit´ i min garderob:



 linne JC
kjol H&M
skärp Saddler
stickad kofta Hemgjord
pussmun-börs Dali

Tyckte det var lite coolt för jag hejade på team Cans i körslaget, och dom hade ju dessa färger ;D

efter lunch skulle jag baka kladdkaka och bjuda min kära mor på, men då hade vi inga ägg (!?) det tyckte jag var lite konstigt, för det brukar vi alltid ha. menmen, det blev chokladbollar istället. jag hade glömt att man skulle ha havregryn i, och det hade jag ju såklart inte kollat om vi hade i skafferiet. och hade vi det? NEJ - suck!
det ända vi hade var fiberhavregryn, så det fick duga. blev inte lika smarrigt som det brukar, men jag är ju king på att baka så det var gott ändå. :)

jag har ingen aning om vad som händer i min lilla byhåla ikväll, vad ska ni göra?





åtta läckerheter på rad




 







skärpet är från H&M, resten är från monkigirl ;)

who knows?

tjabba tjena hallå!
imorse chattade jag med min kompis Victor  på msn, och då skröt" jag om att jag hade badat i gavleån i förrgår. så jag trodde jag var häftig, eftersom att det inte var toppenväder då. men då säger han
- jag badade i ån den 21 mars.
 jag blev paff.

jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. känner mig lite fantasilös!
ge förslag vettja? , och förresten - vad ska ni göra?

bye folks

ett svårt beslut..

 
                                                         
vilken ska jag välja?

en dansade flicka


träningsvärk, sol och rebecca

tjao amigos!
idag har jag hunnit med att göra en hel del kuliga grejor  . först vaknade jag åtta och gjorde mig i ordning för ett besök på stan med R och bad i hennes pool. en misslyckad visit på gävles ända (?) secondhand affär som slutade med att vi gick hem tomhänta. gävle borde ta och skärpa till sig vad det gäller shopping!
efter besöket på stan cyklade vi hem till R och hon hade sin snyggcykel ;D vi badade, frös, dansade, hoppade studsmatta, klättrade i träd, bakade rebeccas kigmuffins och hade skoj!

jag har även hunnit med att få träningsvärk idag! har cyklat som en dåre de senaste två dagarna och nu börjar jag känna av det. men aja, det är ju ett ecken på att man har varit duktig.

nu funderar jag på att köpa en ny dator. är lite trött på att datorn nästan alltid är upptagen av min käre broder eller mammsen / pappsen. skulle vilja ha en laptop så man kan sitta var man vill så man får vara ifred och filosofera, hoppas jag har råd bara.

nu måste jag gå och hjälpa mamma med maten.  vi ska äta skaldjurswok :D

jag bjuder på bilden



cyklasecondhand

tjabba kompisar ;D jag vaknade åtta i morse (!!!!!) av att mamma väckte mig. sen hoppade jag in i duschen, fixade mig och nu sitter jag här med min macka i handen och funderar på om man måste ha jacka på sig idag.
idag ska jag cyklasecondhand, eller irättare sagt cykla till en secondhandaffär. jag sa ju igår att vi ( jag och R ) ska till biståndsgruppen och det gäller fortfarande (; . sen blir det nog stan tror jag? trevligt. är det någon som vet nån bra secondhand butik i Gävle?

idag är jag glad! jag tror att solen och det sköna sommarvädret är påväg att komma tillbaks, hur ser vädret ut för er?

en plats jag saknar


ja, jag satt och kollade runt i mina bilder här på morgonkvisten när jag fick syn på min sötkusin Dante, jag och min bror i Dantes pool. jag längtar dit nu, och åh vad jag längtar efter en riktigt skön sommardag med sol, bad och glass!

tjohopp... i sommarvärmen?

hejhejhej och hej igen! jag är överlycklig. världens sötaste R har fixat min blogg ;)
det har varit  knasväder idag. först var det sol, sen moln sen regn och sen sol igen . knas
jag har varir med R och vi har ätit jordisar, solat, badat och badat igen. mysigtmysigt. imorrn blir det R igen ;D vi ska till biståndsgruppen klockan ti o och sen ska vi cykla till stan och shoppa second hand. hoppas på att hitta nåt fint halsband eller nåt.

- vem har haft denhär?
- en kort gubbe, han var nog senil och lite halft flintis





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0