i'm out

hejdå, godnatt och god jul.
nu tar jag mitt pick&pack och drar till thailand. stannar i värmen i två veckor, när kommer tillbaka hoppas jag att jag har blivit lika brun som alexander. om inte brunare :)
vissa kommer jag sakna som en tok, andra är det bara skönt att slippa ett tag.
vi ses

söt

min rebi skickade det här nyss;

klari är bäst vill jag lova. du är som en gåva. du lyser upp jorden och alla som bor på den. du är underbar och söt som få, du går helt enkelt inte att motstå. du är den där med guldkant, min klant galant!


hon är sötsötsötsöt


puss

vet ni vad?
jag hatar alla anonyma som tror att dom är nåt och kommenterar någonting negativt i stil med att man är en dålig bloggare, man kan ju undra om dom har ett liv ?!. det enda dom gör är att sitta vid datorn och sprida negativa kommentarer. om man tänker efter är det ju hur löjligt som helst, om dom tycker att jag (eller någon annan för den delen) är en dålig bloggare så kan man ju fråga sig varför dom läser min blogg? jag har ju inte tvingat nån att göra det precis.

puss på alla andra

soft(a)

hej läsare..om jag har några (?) jag tror nog bara att det är min mamma som läser hahah.

gårdagen spenderades hemma i min stora varma soffa med datorn i knät och även idag sitter jag här med min älskade dator och kollar på topmodel. ute är det kallt och på bordet brinner värmeljuset.
 skulle vilja tipsa om en jättegod variant på varm choklad, man tar en vanlig tekopp och fyller den med mjölk. sen har man i två teskedar oboy och två teskedar snabbkaffe - rör ihop allt - värm i micron - njut. det smakar ungefär som latte. fryser man och har ont om tid (som jag ofta har) är det jättegott!


hugs

RSS 2.0